Snabba leveranser - Leverans inom 1-3 arbetsdagar. Öppet köp 30 dagar! 🖤 Just nu har vi ett fel i kassan för vissa kunder- När ni ska betala så kommer ni till en knapp - Klarna kort. Klicka på knappen och backa sedan ett steg och gå till kassan igen så kommer ni till Klarna checkout och kan slutföra er beställning. Vi jobbar på en lösning. Tack för er förståelse! Varmt välkomna :)

Snabba leveranser - Leverans inom 1-3 arbetsdagar. Öppet köp 30! Just nu fri frakt på beställningar över 299kr med koden: frifrakt 🖤 Just nu har vi ett fel i kassan för vissa kunder- När ni ska betala så kommer ni till en knapp - Klarna kort. Klicka på knappen och backa sedan ett steg och gå till kassan igen så kommer ni till Klarna checkout och kan slutföra er beställning. Vi jobbar på en lösning. Tack för er förståelse! Varmt välkomna :)

Om mininook

Mininook är grundat i Mölnlycke utanför Göteborg av Matilda Fredriksson. Inspirationen om att starta en butik kom då hon fick sitt första barn 2013. Så mycket magiskt fina ting till våra små gjorde att hon ville samla allt under ett tak och erbjuda er ett noga utvalt och personligt sortiment. Sagt och gjort så öppnades webshopen mininook.se 2014. Sedan 2018 kan ni besöka vår fysiska butik i Mölnlycke centrum.

Vår butik är fylld av leksaker, smått och gott, till baby, doppresenter, kalasartiklar och massor av härliga heliumballonger m.m.  Ni hittar väl valda varumärken och vi har skapat ett unikt sortiment för att göra ert besök online som i vår butik spännande, nytänkande och hitta sådant som ni inte hittar överallt. Vi arbetar regelbundet med att ta in nyheter för att ni under era besök ska hitta nya spännande produkter och att era besök inte ska vara den andra lik. 

Vi erbjuder personliga doppresenter med text och vi älskar ballonger! Vi hjälper er gärna att piffa till den stora dagen och har ett stort utbud av heliumballonger och andra ballongarrangemang baserat på luft. Varför inte ett härligt hjärta med egen personlig text, sifferballonger eller en häftig ballongbukett med coola motivballonger & latexballonger i en härlig färgskala. Kom förbi butiken eller hör av er till oss så hittar vi på något kul som passar.

När varje order läggs online och när ni besöker vår butik så känns det alltid lite extra i hjärtat. Det är fantastiskt att vi har fått ert förtroende och vi ska göra allt vi kan för att ni ska få den bästa kundupplevelsen.

Bor ni kring Göteborg och önskar hämta er beställning i butik? Inga problem! Välj hämta själv i kassan så plockar vi din order och gör den redo för upphämtning.

Frågor eller beställningar? Ring eller sms:a 0739435887

Varmt välkomna

// Matilda, Felicia, Ella och Leya

Öppettider: Mån-Fred 10-18, Lördag 10-15, Sön - Stängt

Mininook, Made by Matilda HB Orgnr: 969772-3899 Biblioteksgatan 5 43530 Mölnlycke

Rulla till toppen