Om Mininook

Varmt välkommen att handla hos Mininook.se eller i vår butik i Mölnlycke centrum utanför Göteborg.

Jag som driver företaget heter Matilda Fredriksson och startade Mininook vintern 2014. Inspirationen fick jag av mina barn när de var små.  De är nu snart 6 och 8 år. Mininook, betyder ett litet krypin och det är precis vad det är. Ett krypin till de små. Med mig i mitt team i butiken har jag Ella och Felicia.

Webshopen var först en liten charmig gårdsbutik som har blivit allt större genom åren tack vare alla er fina kunder. Jag öppnade en liten gårdsbutik 2016,  April 2018 flyttade jag butiken till Mölnlycke centrum en period för att sedan 2020 flytta in i en ny härlig lokal och det är där ni hittar oss nu. (bredvid stenugnsbageriet vid parkeringen)

Hos hittar ni perfekta dop/namngivelsegåvor, födelsedagspresenter, babyprodukter, pyssel, smått och gott till barnkalaset och mycket mer. Noga utvalt med lite extra kärlek.

401k gold investment

I vår butik hittar ni även heliumballonger, siffror, motivballonger som vi kan fylla med helium på plats för att förhöja upplevelsen på kalaset. Ni kan även beställa ballonger med egen text.

Mininooks sortiment utvecklas regelbundet och ni hittar nyheter i stort sett varje vecka, så välkomna in och inspireras. Hör gärna av er om ni har speciella önskemål eller andra funderingar.

När varje order läggs känns det alltid lite extra i hjärtat. Det är så otroligt roligt att ha fått ert förtroende och vi ska göra allt vi kan för att ni ska få den bästa kundupplevelsen.

Ni är varmt välkomna att besöka vår butik där ni hittar hela sortimentet (utom eventuella beställningsvaror).

Vi har öppet Mån-Fred 10.00 – 18.00

Lördagar: 10-14

Söndagar: Stängt

Biblioteksgatan 5, 435 30 Mölnlycke

Bor ni kring Göteborg och önskar hämta er beställning går det givetvis bra att beställa på hemsidan och hämta i butik. Då klickar ni i hämta själv som fraktalternativ.

Varmt välkomna

// Matilda, Ella och Felicia

Mininook

Made by Matilda HB

Orgnr: 969772-3899

Biblioteksgatan 5

43530 Mölnlycke

kontakt@mininook.se

www.mininook.se