Köpvillkor

Betalningssätt

Kortbetalning Visa eller MasterCard via Klarna checkout
Du kan alltid känna dig trygg med att handla hos Mininook med svenska kort utställda av Visa eller MasterCard.

Faktura 14-dagar
Vi samarbetar med Klarna. När vi skickar din order får du en faktura på din e-postadress. Fakturan har en betalningstid på 14 dagar och det tillkommer ingen fakturaavgift. Om du har några frågor angående din faktura är du välkommen att kontakta Klarna på 08-120 120 10.

Klarna Konto
Med Klarnas konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av följande månad.

Klarna villkor
Om du väljer att betala med Klarna och vill veta mer, klicka in på www.klarna.se för att läsa mer om köpvillkoren.

Paypal konto

Det går bra att betala genom Paypal om ni har ett paypalkonto, detta val är även till för våra internationella kunder.

Betalningssätt i Gårdsbutiken

När ni handlar hos oss i vår butik så sker betalningen precis som via online med Klarna eller med kortbetalning via Izettle.

Vi tar tyvärr inte emot kontanter.

Leveransvillkor

När du handlar hos Mininook.se ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar alla varor i samarbete med Posten/DHL.

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar, oftast skickas din vara samma dag om din beställnings inkommer innan klockan 16.00.

Vi gör alltid vårt bästa för att hålla den uppskattade leveranstiden och för att du ska få hem dina varor så snabbt som möjligt.

Frakt tillkommer med 39kr, alla order över 1000kr är fraktfritt.

Paketet ligger hos ert ombud i 2 veckor. Hämtas de inte ut skickas paketet åter i retur till oss. Ni debiteras en kostnad på 250kr för returfrakt och expeditionskostnad.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Önskar ni göra en retur får ni hämta ut paketet för att sedan returnera varan/varorna till oss.

Det går bra att hämta upp era varor i vår gårdsbutik utanför Mölnlycke, Göteborg. Välj alternativet hämta själv i kassan vid ert köp så blir ert köp fraktfritt. När ni får en bekräftelse att beställningen är slutförd går det bra att hämta upp. Butikens öppettider är tis-tors 10.00 – 16.00. Önskar ni hämta er beställning annan dag/tid så maila oss efter er orderläggning så kommer vi överens ang tidpunkt. Vi ordnar det mesta även på helger 🙂

Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar från våra leverantörer, tryckfel på vår hemsida samt eventuella lagerfel som gör att varan ej kan levereras.

Leveransstatus

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du mottar även ett mail så snart paketet är på väg till dig. Kika gärna i skräpposten om ni inte mottagit någon bekräftelse.

Har du köpt en beställningsvara skickas den så snart den finns i lager, viktigt att veta är att om du har beställt fler varor samtidigt skickas dessa med beställningsvaran. Önskar du de andra varorna innan så gör 2 st köp.

Transportskada

Om en transportskada har uppstått har du ansvar att göra en anmälan om skadan till oss. Vi ber dig att kontakta oss via mail så snabbt som möjligt efter att du har upptäckt skadan.

Därför är det viktigt att du inspekterar dina produkter noggrant, både utanpå och inuti, direkt när du har tagit emot dem. Observera att du inte får använda den skadade produkten och att du måste behålla produktens emballage, så att hela paketet och varan kan besiktigas vid handläggning av ärendet.

Om du upptäcker en transportskada skall du kontakta oss på e-post: kontakt@mininook.se Vänligen ta bilder på transportskadan och bifoga dem i e-posten när du tar kontakt med oss.

Ångerrätt/Öppetköp

Ibland blir det inte som man har täkt sig och därför har du som kund alltid 30 dagars öppet köp hos oss.

Det innebär att om du köper en vara/varor hos oss, har du möjlighet att ångra köpet inom 30 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan.

Önskar du att lämna tillbaks din vara? kontakta oss på kontakt@mininook.se, uppge ordernummer så vet vi att vi har ett paket att vänta.

Du skall returnera produkten i oförändrat skick i produktens originalförpackning till:

Mininook, Benarebyvägen 100, 43539 Mölnlycke

Kunden står för returfrakt.

Önskar du att byta en vara/varor så står vi för returfrakten. Kontakta oss först om ett eventuellt byte och lägg sedan en ny beställning i shoppen som vanligt. Du kommer att få en retursedel via mail.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 7 dagar.

Du kommer att få mail ang återbetalningen. Har du valt faktura så kommer du att få en korrigerad faktura från Klarna inom 24h. Har du redan betalt så sätts pengarna tillbaks till ditt kort som du har betalt med.

För övriga frågor gällande Klarna, kontakta Klarnas kundtjänst. Du vet väl att du kan logga in på klarna.se med ditt bankid så har du full överblick av dina köp.

Är du inte nöjd med din produkt?

Vid reklamationer eller missnöjen, ska du alltid kontakta oss via e-post: kontakt@mininook.se så ska vi rätta till problemet och se till att du blir 100% nöjd.